Hoogte Kadijk 51 Amsterdam

Adres:
Hoogte Kadijk 51 (1018 BE) Amsterdam


Koopsom:
€ 450.000,00 k.k


Totale metrage:
160,0 m²

Locatie: BELANGRIJKE DATA
Einde biedingstermijn
Donderdag 31 mei 2018 om 15.00 uur.

LOCATIE
Leuke, hippe locatie in het centrum van de stad. Op loopafstand van Artis, het Scheepvaartmuseum en het Wertheimpark. Het Centraal Station voor de trams, metro’s, bussen en de trein en de IJtunnel voor de auto (ring A10) zijn tevens binnen handbereik.

Object: HET OBJECT
Het appartementsrecht is gelegen in het voormalig pakhuis d’Peliekaan welke is ontworpen in 1902 door architect A. van Looy. Het pakhuis is in 1989 omgebouwd tot een appartementencomplex met bedrijfsruimte op de begane grond. De bedrijfsruimte wordt leeg geleverd.

VVE
De bedrijfsruimte is onderdeel van de Vereniging van Eigenaars “VVE Hoogte Kadijk 51 en 53, Matrozenhof 11 t/m 116 en , Nieuwe Vaart 116”. Het beheer voor de VVE wordt verricht door de Alliantie VVE diensten gevestigd te Hilversum. De VVE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34364623. Tevens zijn de VVE-begroting, de VVE bijdrage en de verschillende verslagen beschikbaar.

De appartementen boven de bedrijfsruimte, maken geen deel uit van deze verkoop.

Regio: Amsterdam Oost.

Bestemming: Bedrijfs/kantoorruimte.

Koopsom: € 450.000,00 k.k.

BTW Belast: Nee.

Zekerheidsstelling:

Verhuurbare oppervlakte:
B.V.O. 160 m²
V.V.O. 144 m²

VRAAGRPIJS
De vraagprijs voor het opstal gelegen aan het Hoogte Kadijk 51 bedraagt € 160.000,-Kosten Koper.

GRONDWAARDE
(vast bedrag -niet onderhandelbaar) € 290.000,-
Let op: bij vestiging van het erfpachtrecht dient u dus zowel de vastgestelde afkoopsom als de overeengekomen eenmalige vergoeding voor de waarde van de opstal te voldoen.

Opleveringsniveau:
PROCEDURE
De Gemeente Amsterdam werkt volgens een openbare, transparante en marktconforme verkoop procedure van haar vastgoed. Namens Gemeente Amsterdam nodigen wij u uit om op basis van deze geheel vrijblijvende verkoopinformatie een bieding uit te brengen door middel van bijgesloten biedingsformulier.

In het kort verloopt de procedure als volgt:
• Publicatie aanbod op Funda en diverse websites
• Eventuele bezichtigingen in overleg met de makelaar
• Ontvangst biedingen van gegadigden middels bijgesloten biedingsformulier
• Voorlopige gunning door de Gemeente Amsterdam
• Doornemen en ondertekenen erfpachtovereenkomst
• Bibob screening koper door de Gemeente Amsterdam
• Bestuurlijk besluit tot definitieve gunning
• Notariële vestiging erfpacht


ERFPACHT
Uitgifte in erfpacht is van toepassing. Op deze wijze wordt het terrein met de daarop aanwezige opstal (of het appartementsrecht) door de gemeente in erfpacht uitgegeven. De uitgifte in erfpacht vindt plaats onder de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 Amsterdam. U kunt de Algemene Bepalingen 2016 en overige informatie omtrent erfpacht vinden via de website: koper (in dit geval de erfpachter genoemd) is op grond van het Uitgiftebeleid eeuwigdurende erfpacht 2016 verplicht de canon bij uitgifte van het terrein met de daarop bevindende opstal (of het appartementsrecht) af te kopen door voldoening van een afkoopsom. In dit geval moet bij de uitgifte, naast de éénmalige vergoeding voor de waarde van de opstal, ook de afkoopsom worden betaald.

Bereikbaarheid::
BEREIKBAARHEID
Daarnaast is het object zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer door de nabije ligging van het Centraal station. Diverse buslijnen rijden vanaf het Centraal Station via de Prins Hendrikkade welke op loopafstand ligt van het Entrepôtdok. Met de auto is het object eveneens goed bereikbaar via de IJ-tunnel of de ring A10 (afslag S114) en tevens via de S100.

-

P vd Bosch logoBel mij terug

P vd Bosch logo Onze referenties


Hoe bereikt u ons


P van den Bosch Bedrijfsmakelaars
Gebouw 'Lairessehof'
De Lairessestraat 137
1075 HJ Amsterdam

T. +31 20 30 52 929
E. info@pvdbosch.nl

Bekijk de kaart

Social MediaSchrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!


Wij werken samen met

Logo Funda lofo DGBC
Logo NVM Logo MVA

Sitemap