Entrepotdok 19 a Amsterdam

Adres:
Entrepotdok 19 a (1018 AD) Amsterdam


Koopsom:
€ 345.000,00 k.k


Totale metrage:
92,0 m²

Locatie: LOCATIE
Deze pakhuizen aan het Entrepôtdok zijn gelegen tussen het Scheepvaarthuis en Artis en gebouwd in fasen tussen 1708 en 1829. In fase 2 is dit complex geheel gerenoveerd onder leiding van architectenbureau J. van Stigt.

Object: OBJECT
Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimten gelegen op de begane grond. De bedrijfsruimte wordt vrij van huur geleverd. De ruimte kenmerkt zich door een fraaie creatieve uitstraling en is voorzien van toilet, pantry, elektra. Het object beschikt over een eigen entree

Regio: Amsterdam Oost.

Bestemming: Bedrijfs/kantoorruimte.

Koopsom: € 345.000,00 k.k.

BTW Belast: Ja.

Zekerheidsstelling:

Verhuurbare oppervlakte:
92

Opleveringsniveau:
VRAAGRPIJS
De vraagprijs voor het opstal gelegen aan het Entrepotdok 19a bedraagt € 130.000,-Kosten Koper.

GRONDWAARDE
(vast bedrag -niet onderhandelbaar) € 215.000,-
Let op: bij vestiging van het erfpachtrecht dient u dus zowel de vastgestelde afkoopsom als de overeengekomen eenmalige vergoeding voor de waarde van de opstal te voldoen.

PROCEDURE
De Gemeente Amsterdam werkt volgens een openbare, transparante en marktconforme verkoop procedure van haar vastgoed. Namens Gemeente Amsterdam nodigen wij u uit om op basis van deze geheel vrijblijvende verkoopinformatie een bieding uit te brengen door middel van bijgesloten biedingsformulier.

In het kort verloopt de procedure als volgt:
• Publicatie aanbod op Funda en diverse websites
• Eventuele bezichtigingen in overleg met de makelaar
• Ontvangst biedingen van gegadigden middels bijgesloten biedingsformulier
• Voorlopige gunning door de Gemeente Amsterdam
• Doornemen en ondertekenen erfpachtovereenkomst
• Bibob screening koper door de Gemeente Amsterdam
• Bestuurlijk besluit tot definitieve gunning
• Notariële vestiging erfpacht

BESTEMMINGSPLAN
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Oostelijke binnenstad' geldt de bestemming 'Gemengd-1' en is o.a. kantoren, kantoren met baliefunctie en galeries toegestaan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.ruimtelijkeplannen.nl voor een uitgebreide toelichting alsmede de beperkingen.

ERFPACHT
Uitgifte in erfpacht is van toepassing. Op deze wijze wordt het terrein met de daarop aanwezige opstal (of het appartementsrecht) door de gemeente in erfpacht uitgegeven. De uitgifte in erfpacht vindt plaats onder de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 Amsterdam. U kunt de Algemene Bepalingen 2016 en overige informatie omtrent erfpacht vinden via de website: koper (in dit geval de erfpachter genoemd) is op grond van het Uitgiftebeleid eeuwigdurende erfpacht 2016 verplicht de canon bij uitgifte van het terrein met de daarop bevindende opstal (of het appartementsrecht) af te kopen door voldoening van een afkoopsom. In dit geval moet bij de uitgifte, naast de éénmalige vergoeding voor de waarde van de opstal, ook de afkoopsom worden betaald.

VVE
De bedrijfsruimte is onderdeel van de Vereniging van Eigenaars “VVE Entrepotdok II”. Het beheer voor de VVE wordt verricht door de Alliantie VVE Diensten gevestigd te Hilversum. De VVE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34365168. Tevens zijn de VVE-begroting, de VVE bijdrage en de verschillende verslagen beschikbaar.

De appartementen boven de bedrijfsruimte, maken geen deel uit van deze verkoop.

Bereikbaarheid::
BEREIKBAARHEID
Daarnaast is het object zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer door de nabije ligging van het Centraal station. Diverse buslijnen rijden vanaf het Centraal Station via de Prins Hendrikkade welke op loopafstand ligt van het Entrepôtdok. Met de auto is het object eveneens goed bereikbaar via de IJ-tunnel of de ring A10 (afslag S114) en tevens via de S100.

-

P vd Bosch logoBel mij terug

P vd Bosch logo Onze referenties


Hoe bereikt u ons


P van den Bosch Bedrijfsmakelaars
Gebouw 'Lairessehof'
De Lairessestraat 137
1075 HJ Amsterdam

T. +31 20 30 52 929
E. info@pvdbosch.nl

Bekijk de kaart

Social MediaSchrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!


Wij werken samen met

Logo Funda lofo DGBC
Logo NVM Logo MVA

Sitemap